Disclaimer

Disclaimer voor Bedrijfsnaam

Indien u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of via test@website.test.

Disclaimers voor Bedrijfsnaam

Alle informatie op deze website – https://www.jatrie.nl – wordt te goeder trouw en alleen voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd.

Bedrijfsnaam geeft geen garanties met betrekking tot de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website vindt, is strikt op eigen risico.

Bedrijfsnaam is niet aansprakelijk voor enig verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Bedrijfsnaam is niet aansprakelijk voor enig verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks te volgen naar dergelijke externe sites. Hoewel wij ernaar streven om alleen kwaliteitsvolle links naar nuttige en ethische websites aan te bieden, hebben wij geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites houden geen aanbeveling in van alle inhoud die op deze sites te vinden is. Site-eigenaren en inhoud kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving en kan gebeuren voordat we de kans hebben om een link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is geworden.

Wees u er ook van bewust dat wanneer u onze website verlaat, andere sites een ander privacybeleid en andere voorwaarden kunnen hebben waarover wij geen controle hebben. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun “Algemene voorwaarden” controleert voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u in met onze disclaimer en de voorwaarden ervan.